Inici

Óptica Ifach


Si és la primera vegada que entres en esta pàgina i t'estàs preguntant què és el que podem oferir-te o quins són els nostres objectius, et donarem una breu explicació dels nostres desitjos amb este projecte. Estem ací per a ajudar-te.

Òptica Ifach és una òptica que porta en funcionament des de 1997 i gràcies a la confiança demostrada pels nostres clients podem continuar oferint els nostres servicis per a la seua salut i benestar visual.

La nostra premissa és que volem oferir un servici personalitzat, pròxim i ajustat a les teues necessitats reals. El nostre objectiu principal és oferir-te el que necessites, tenint en compte la salut dels teus ulls, però de la mateixa manera estem a l'última en models de muntures. D'ací que hàgem adquirit els últims models de les marques més importants i seguirem fent-ho, perquè considerem que és necessari a l'hora de satisfer els nostres clients. A més, hem adquirit maquinària de qualitat amb què podrem prendre mesuraments molt ajustades sobre els problemes que pugues tindre perquè la salut visual és el que ens importa, només hauràs de passar per la nostra òptica per a ser atesos amb la major professionalitat possible.

Estem dedicats a la venda d'ulleres, adaptació de lents de contacte, productes per al manteniment i atenció de les mateixes, ulleres de sol, servici d'ajust, tallat i muntatge de qualsevol tipus d'ulleres de prescripció, etc.

També hem pensat que oferir-te una Web com esta et pot servir d'ajuda a l'hora de poder conéixer-nos un poc millor, consultar dudas,...Además, disposem del nostre pàgina en facebook on podràs estar a l'última en les nostres ofertes i promocions.